Om meg!

  • Skrevet: 02.01.2016
  • Klokken: 17:16
  • Kategori: Blogg
_1jFc0HFXi
Jeg heter Christine Gullerud!
25 år gammel. Jeg lever for å være kreativ. Synge. Spille de instrumentene jeg kommer over. Danse med headset på. Naturlig entertainer sier dem. Litt glad i å være alene også. Ganske smart kan jeg være hvis jeg vil. Liker å være ærlig. Liker å være positiv. Elsker mennesker. Elsker fremsnakking. Og å gjøre ting som er skummelt. Digger å trene. Ihvertfall følelsen etterpå. Elsker å være i konstant bevegelse. Elsker å kjenne magemusklene mine under fettet. Tror at jeg får det jeg sender ut. Litt redd for forpliktelser. Ihvertfall når det kommer til forhold. 
Dette er min reise mot å nå mine mål, igjennom opp- og nedturer. Og ikke minst komme nærmere den jeg er innerst inne. For en reise det skal bli!
Hvis du vil ha direkte, hyggelig, personlig kontakt, profesjonell kontakt - eller vennskap med meg foreslår jeg at du sender en mail!
Forresten, legg meg til på SnapChat:
9JjeW-nFQV

christinegull heter jeg der!christinegullerud

Mitt liv handler om musikk. Kreativitet. Det handler om å være ærlig. Om å ikke være så jævla høytidelig. Om å leke, og elske det. Og ikke minst om å jobbe for drømmen sin, og de målene jeg har satt meg. Dette er min egen personlige reise! Alt av design, bilder og musikk er mitt eget om ikke annet er nevnt..


Kontakt meg på mail


cgullerudlarsen@hotmail.com

Kategorier

ArkivBloggdesign


hits